19 oktober 2014

De agenda voor 2015!

Hij is er, woehoe! Het hele weekend gezwoegd met pdf's maken, de handleiding te schrijven, het afprinten en mooie foto's te nemen voor mij Etsy-shop.

Hier kunnen jullie terecht als je hem wil aanschaffen. Voor 6 € krijg je een mooie agenda met heel wat extra's. Zelfs als je niet persé een agenda wilt hebben, vind je in de download ook verschillende notitieblaadjes voor de lijstjesliefhebbers onder ons: to do's, notes, boodschappenlijstjes, een formulier om je boekhouding bij te houden en een adressenlijst. Iedereen kan dat toch wel gebruiken he :). En wie wil er nu niet zo'n personaliseerbare agenda (je kan kiezen uit 4 kleuren of gewoon verschillende kleuren en patroontjes door elkaar mixen). Na het printen kan je hem verder personaliseren met washi tape, stickers, envelopjes, kaartjes,...

Voor zover mijn verkoopspraatje :), ik zal de foto's de rest van het werk laten doen.Voorlopig staat er enkel een A5 versie in de shop. Maar van zodra ik van mijn testpersoon iets terug hoor, komt er ook een kleinere versie die in een typische Hema-ordner zou moeten passen. Heb je geen ordner dan kan je ook altijd aan de slag met deze handleiding.


5 opmerkingen:

an zei

o nee, ik heb net een flow-agenda gekocht ... :-( Jammer, 'k vind 'm zéér geslaagd!

Jozefien zei

Heel mooi! Mijn Amerikaanse agenda is intussen ook al gearriveerd, dus een tweede zou wat veel worden...
Maar mss tip: zou je die tussenbladzijden (bvb 'Enjoy today') niet verder uitwerken en in posterformaat in je shop zetten? Ik vind die echt heel geslaagd!

An zei

dankjewel!
@jozefien: dat ga ik binnenkort waarschijnlijk ook doen, ik heb nog een paar ideetjes voor posters en zal die ook in de shop zetten, eventueel ook een aparte bundel van de notitieblaadjes

Nele zei

Knappe agenda! Is het mogelijk om deze in zijn geheel (geprint in kaft) te bestellen? Zo ja, hoeveel zou deze dan kosten?

An zei

Hoi Nele,
Heel leuk dat je het een mooie agenda vindt, maar jammer genoeg kan ik je geen ganse agenda bezorgen, ik heb zelf zo geen organizers (ik kocht ze in de V&D in nederland). Maar misschien kan je op zoek gaan in de Hema of bij een drukker en kan je toch zelf een exemplaar afdrukken. Toch bedankt!