25 oktober 2014

Kleine versie agenda 2015 + 2 posters in de shop!

Zo, de kleinere versies (12x16cm of 9,5x17cm) van de agenda staat ook in mijn Etsy-shop. Je vindt ze hier of hier.

En ik maakte vanmiddag ook nog een poster om op mijn bureau te zetten. Om me te inspireren om nog meer mooie dingen te maken :). Ook deze poster (en de 'Enjoy today' poster uit de agenda) kan je op Etsy vinden: hier en hier. Je kan de pdf downloaden en dan zelf je poster afprinten.

En nu wordt het bijna tijd om me aan de kerstkaartjes te zetten.

24 oktober 2014

Een dekentje voor Nora

Ik denk dat dit mijn derde dekentje is voor een meisje :). Een super eenvoudig, maar wel heel mooi geboortekaartje zorgde voor mooi dekentje. Op het kaartje stond een geel marokkaans patroontje met daarop een witte wimpel met de naam op. Dat patroontje was natuurlijk niet te vinden in de stoffenwinkel dus ging ik voor iets anders, dat wel in dezelfde stijl lag. 

Een leuk grijs stofje met witte, zwarte en gele stipjes waarop de witte wimpel geborduurd werd  en daarop weer de naam in gele flockfolie. Een gele paspel rondom maakte het helemaal af. Ik vind het alvast heel mooi, hopelijk de ouders ook.

19 oktober 2014

De agenda voor 2015!

Hij is er, woehoe! Het hele weekend gezwoegd met pdf's maken, de handleiding te schrijven, het afprinten en mooie foto's te nemen voor mij Etsy-shop.

Hier kunnen jullie terecht als je hem wil aanschaffen. Voor 6 € krijg je een mooie agenda met heel wat extra's. Zelfs als je niet persé een agenda wilt hebben, vind je in de download ook verschillende notitieblaadjes voor de lijstjesliefhebbers onder ons: to do's, notes, boodschappenlijstjes, een formulier om je boekhouding bij te houden en een adressenlijst. Iedereen kan dat toch wel gebruiken he :). En wie wil er nu niet zo'n personaliseerbare agenda (je kan kiezen uit 4 kleuren of gewoon verschillende kleuren en patroontjes door elkaar mixen). Na het printen kan je hem verder personaliseren met washi tape, stickers, envelopjes, kaartjes,...

Voor zover mijn verkoopspraatje :), ik zal de foto's de rest van het werk laten doen.



Voorlopig staat er enkel een A5 versie in de shop. Maar van zodra ik van mijn testpersoon iets terug hoor, komt er ook een kleinere versie die in een typische Hema-ordner zou moeten passen. Heb je geen ordner dan kan je ook altijd aan de slag met deze handleiding.


12 oktober 2014

De agenda voor 2015 komt eraan!

Ik kreeg hier al een paar mailtjes van mensen die geïnteresseerd waren in mijn diy-agenda's en of ik er ook eentje ging maken voor 2015. Ja hoor! Ik ben er volop mee bezig. De pagina's zijn allemaal klaar, het is enkel nog een kwestie van wat lay-outen, de pdf's maken en een kleine handleiding schrijven voor het afprinten.

De agenda zal lijken op die van 2014 met dezelfde indeling per week. Ik heb enkel nieuwe tabbladen gemaakt die in het zwart-wit en een kleurtje beschikbaar zullen zijn. Het formaat is voorlopig enkel een A5, maar ik ga proberen zo snel mogelijk ook een kleiner formaat beschikbaar te stellen voor kleinere ordners ( waarschijnlijk zo'n 10,5 op 17 cm).

Omdat er zoveel werk in kruipt, en omdat ik nu toch een etsy-shop heb, ga ik de agenda daar voor een klein bedragje verkopen. Nog een paar daagjes geduld dus, en dan kan je weer aan de slag met een zelfgemaakte agenda, deze keer goed op tijd voor het nieuwe jaar!

ps: Heb je een favoriet kleurtje waar je de tabbladen graag in zou zien, of heb je een ander formaat waarin je de agenda graag ziet? Laat het hier zeker weten en ik kijk wat ik kan doen!