17 juni 2012

Bijna klaar voor vertrek

Het is nog heel wat nachtjes slapen (19 om exact te zijn), maar ik kijk er zo hard naar uit! Mijn tripje naar IJsland met Kriskras: 24 dagen tussen vulkanen, gletsjers, geisers en papegaaieduikers vertoeven!

Maar het is nu toch al dichtbij genoeg om al wat dingen bijeen te zoeken en stilaan aan mijn koffer te beginnen. Ik werkte af en toe ook al aan mijn reisdagboekje en nu is het eindelijk klaar om mee te nemen.
Voor elke grote reis die ik maak (Midden Oosten en Oost-Canada tot nu toe) koop ik me een Moleskine om er mijn reisavonturen in op te schrijven. Lijkt me wel leuk om dat later allemaal eens opnieuw te kunnen lezen. 

Wat ik daar nu dan al aan gedaan heb?

Een titelblad gemaakt, een landkaart met de route getekend, het hele reisprogramma opgeschreven en alles wat er tot nu toe gebeurd is, van het boeken van de reis tot de vertrekvergadering. En de buitenkant werd  versierd met het logo en de kameleon van Kriskras.

En nu bedje in, zodat er weer een nacht minder afgeteld moet worden.

Oja, nog een klein vraagje: kunnen jullie mijn volgers nog zien (of volger worden), want ik heb net zoals veel bloggers het probleem dat ze al een tijdje niet meer zichtbaar zijn. Zelf heb ik het al terug zichtbaar gekregen door ncr achter mijn url te typen, maar ik weet dus niet of het daarmee opgelost is. Iemand een oplossing?

5 opmerkingen:

Fête des Gamins zei

Kei mooi gedaan! Helaas geen oplossing...zie ze niet staan ;-( Hopelijk is't snel gefixt!

Lies: zei

echt Ijsland?? *jaloers* daar droom ik nu ook nog van zie! Geniet ervan. en... geen volgers te zien nee.

MiM zei

Fantastisch! Ik ben benieuwd naar je reisverslag! Fijne trip! Liefs MiM

Storm zei

Waw, naar Ijsland zeg! En Moleskine, daar ben ik ook gek van. Ik zou precies hetzelfde doen, landkaart tekenen en al...

Nick. zei

Ziet er goed uit! Chique getekend.