27 september 2012

En nu eentje met een gansje erop!

Nog maar eens tijd voor een dekentje! De bestellingen rollen binnen, deze keer kwam hij van een andere vriendin uit het middelbaar, ze wou graag een dekentje voor haar pasgeboren neefje.
Op het geboortekaartje stond deze keer een gansje dat net uit het ei kwam. Het is een bekend figuurtje uit een kinderboekje, Gansje Gonnie.

Voor de stofjes mocht ik volledig mijn gang gaan. Ik ging opnieuw voor een blauw ruitje, want dat geeft wel goed op een groot oppervlak en is neutraal genoeg voor het figuurtje dat erop komt. Voor de achterkant leek een gele fleece me wel leuk, hetzelfde geel als het gansje. En het oranje van het bekje komt dan weer terug in de paspel en de naam. Het figuurtje werd volledig geappliceerd, behalve het bekje. Dat werd net zoals de naam er met flockfolie op gestreken. Op het einde van de naam nog een klein accentje met een vlindertje dat rondvliegt. 
Ook Mick zal deze winter lekker ingeduffeld kunnen worden!
Nog vorig weekend staken we nog even een pennenzak in elkaar voor de tante van Fenne. Ze vond die van Fenne zo mooi dat ze er zelf ook wel eentje wou, in precies hetzelfde stofje. En als juf zal ze dat zeker goed kunnen gebruiken. Veel plezier ermee!

5 opmerkingen:

mijnmamaheetzoet zei

Kei-mooi dekentje!

Storm zei

Dat dekentje is echt schattig!

Inge zei

super, dat eendje!!

Tante Jannie zei

Wat een super mooi dekentje weer!

Esther zei

Hoi Wat een leuke spulletjes maak je, Groetjes Esther.