14 april 2015

Anna is geboren!

Zo'n 2,5 maand geleden kreeg ik een kleine noodoproep van een bevriend koppel van mijn oud koor. Ze kregen begin april hun kindje en hadden hun goesting nog niet gevonden tussen alle geboortekaartjes op het internet. En dus vroegen ze of ik het zag zitten om iets te ontwerpen. Natuurlijk dat, zeker omdat het eens iets anders zou worden dan de Ollie & Wallie kaartjes.

Ze hadden al wat ideetjes, dus na een korte bespreking en wat over en weer gemail, schoot ik in actie en werden er enkele ontwerpjes gemaakt. Daar werden er uiteindelijk twee uit gekozen die nog verder uitgewerkt werden en dan moest er opnieuw gekozen worden uit die twee.
Na heel wat gezoek naar de juiste afdrukkleuren was het eindresultaat er, samen met stickertjes voor de doopsuiker en zelfs een doosje dat volledig naar het ontwerp werd gemaakt en gedrukt.

Dit werd het kaartje:
Het eindresultaat mag er zeker zijn en zal zeker toegevoegd worden aan mijn toekomstige collectie geboortekaartjes (samen met nog enkele andere ideetjes die tijdens het maken ontsproten).

En voor al die meedoen met de babyboom en nog op zoek zijn naar een leuk kaartje, contacteer me zeker als je interesse hebt in een kaartje van Ollie & Wallie! Volgens een bestaand ontwerp of helemaal op maat, dat kan allemaal!

5 opmerkingen:

Jozefien zei

Leuk gedaan!

Storm zei

Heel mooi! Ik ben fan van het blauw en rood.

Kathleen zei

Inderdaad een leuk eindresultaat! Blauw en rood is en blijft een killer combination

Karen. zei

mooi! :)

Lies: zei

Tof tof, blauw en rood blijft het doen! Knap ontworpen.