25 oktober 2015

Licht in donkere dagen

Veel werd er hier niet geschreven de laatste weken. (Zo ga ik niet aan mijn vooropgestelde aantal komen voor mijn 30 in 30 doelstelling). Maar we leven dus nog! En ik ben ook weer eventjes aan het werk, dus dat vraagt ook weer veel tijd en energie. 

De donkere avonden helpen ook niet om 's avonds nog iets actiefs te doen. Dan maar gezellig onder een dekentje kruipen in de zetel, lekker warm. En het dan nog extra gezellig maken met wat sfeerverlichting.

Kaarsjes, lampenslingers, lichtletters,... 
In de Hema vond ik weer zo veel mooie spulletjes, maar ik sta nog steeds op een budget, dus ik kon jammer genoeg niet de hele winkel leeg kopen. De leuke vaasjes, kussens en dekentjes zullen voor een andere keer zijn. Wat ik wel meebracht is deze leuke Ampersand - ook gekend als het &-teken. Zo'n typische circusletter als leuke blikvanger in je interieur. En makkelijk verplaatsbaar doordat het op batterijen werkt. Het zal dus regelmatig eens van plaats veranderen.

Een tijdje geleden kocht ik ook al deze lichtslinger. Ik wilde al lang zo'n echte slinger, maar de meeste zijn zo duur, deze was ten minste betaalbaar. Wel op batterijen, maar de kabel is lang genoeg om het bakje achter iets weg te moffelen. En de plastieken bulbjes kunnen tenminste niet sneuvelen.

Ook nog een koperen slingertje met kleine ledlichtjes op batterij gekocht. Eindelijk iets leuks om onder mijn stolp te zetten, samen met een uiltje, en binnenkort maken we er weer iets anders van voor Kerst.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo leuk! Ik ben vooral fan van de laatste versie, met de stolp.

Jozefien zei

Mooi mooi!

Licht verhuur zei

Leuke lichtaccessoires!

Eline // Plutomeisje zei

Allemaal lichtjes! Die circusletter vind ik super! Ik ben ook sterk aan het overwegen om hem in huis te halen. De andere slingers vind ik ook mooi, maar ik ben de laatste tijd zo hard aan zelf lampen maken, dat ik op de rem ga moeten staan, wat verlichting betreft. :p

Unknown zei

Supermooi!