27 mei 2012

Een rugzakje vol kadootjes

Groot verjaardagsfeest vandaag, want in mei zijn twee van mijn nichtjes jarig. En de oudste, dat is mijn petekindje, 6 jaar wordt ze al! En dan dient er natuurlijk een kadootje gemaakt te worden.

Vorig jaar maakte ik ze een knuffel als kadootje (een van mijn eerste naai-avonturen). Een jaartje en heel wat ervaring later, maakte ik nu een rugzakje (jaja, het bekende Noodlehead rugzakje).

Ik stak de rits er wel in zoals je dat in een handtas doet en omdat ik niet meer zoveel roze stof had, werd de achterkant ook met een paspel uitgevoerd. En daar ben ik nu toch echt wel fan van geworden, van paspels, dat geeft altijd zo'n leuk en 'profesioneel' resultaat.
Een roze onderkant dus (en binnenkant), een gele paspel en een fris, blauw bloemenstofje. Witte koordjes erdoor en een blauwe rits erin met geel stiksel errond. En om af te werken natuurlijk haar naam erop in gele flockfolie.
Leuk zakje om in elkaar te steken en helemaal niet moeilijk!

Handig voor haar om volgend jaar te gebruiken in de turnles of als ze gaat zwemmen. En nu vooral handig om enkele kleine kadootjes in te verstoppen!
En laat u vooral niet misleiden door de bloempot. Het rugzakje is wel degelijk zo'n 40 cm groot, dat is gewoon een hele grote (en mooie) bloempot :).

Zelf zat er voor mij deze week ook nog een leuk kadootje in de brievenbus. Het stofje dat ik won bij de give away van Storm en co. Nog eens dankjewel! Daar gaat zeker iets moois mee gemaakt worden.

En nu terug naar buiten! Genieten van de zon!

3 opmerkingen:

Fête des Gamins zei

Kei schoon! En inderdaad snel genieten van die zalige dagen! Fijn feest gewenst!

Miss Creatuurtje zei

Bedankt voor de tip, ik ben meteen gaan kijken en dat rugzakje wordt prioriteit. Mooi exemplaar heb je daar gemaakt en jou eerste naaisels vind ik ook best wel geslaagd :-) Toffe walvis.

Storm zei

Dat is leuk mijn give-away te zien liggen! succes ermee!