24 oktober 2012

Binnenkort: agenda voor 2013!

Nu mijn fotoalbum van IJsland bijna af is (eindelijk), is het tijd voor het volgende project op het to-do lijstje: een agenda voor 2013.

Vorig jaar maakte ik al een agenda à la Vermiljoen / Polkadotjes voor mezelf en met nog twee maanden te gaan tot 2013 wordt het dus tijd om aan een nieuw exemplaar te beginnen!
Deze keer zal de pdf ook voor jullie beschikbaar zijn zodat je er zelf eentje kan maken. (Vorig jaar lukte dat online delen van de pdf niet zo goed, dus als je nog tips hebt hoe je dat het beste kan doen, altijd welkom.)

Voor ik me achter de computer zet om eraan te beginnen, vroeg ik me af of jullie misschien bepaalde dingen graag zouden zien in de agenda. Welk formaat, met of zonder ringetjes, in kleur of zwart/wit, leuke figuurtjes, hoeveel ruimte per dag,.... Laat maar weten hieronder en misschien hou ik er wel rekening mee!

Die van vorig jaar kan je hier terugvinden. Ik maakte er toen eentje in A6 formaat, zodat er 4 blaadjes op een A4 passen zonder papier te verspillen en alles makkelijk afgeprint kan worden.

Heb je geen zin om er zelf eentje te maken, kan je hier natuurlijk ook een volledig afgewerkt exemplaar bestellen (met stofje naar keuze!).

11 opmerkingen:

Fête des Gamins zei

Ik vind 'm helemaal geweldig!!! Doe gewoon uw ding, altijd sjiek!

100%heppie zei

Leuk idee hoor !

de Bakmadam! zei

Oh super, fijn dat we morgen mee genieten! Ik ben nogal een sloeber en hou van een hele pagina per dag, maar dat is misschien wel wat overdreven. Dus doe je ding en verras ons :-)

Ziza Zipper zei

Oh wauw! die is zoo mooi!
en die tekstjes op de gele pagina's zijn ook zo leuk :)

Nienemie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Nienemie zei

Ik ga er een bestellen!! Zo mooi!!

Tante Jannie zei

Ziet er tof uit! Ik denk dat als je gewoon doet wat jij mooi / handig vind, de rest zich er ook heel goed in kan vinden :)

Jozefien zei

Merci voor de reminder, ik moet dringend aan de mijne beginnen! Wat ik wou vragen, technisch dan: hoe maak jij je A4'en op, zodat alles recto verso op de juiste kant terecht komt?

Ollie en Wallie zei

@jozefien:
dat is een beetje puzzelen. Je kan het best met de hand even op een A4 uittekenen: in 4 verdelen en de perforatiegaatjes tekenen en dan zie je wat op voor en achterkant op elkaar volgt. En dan natuurlijk goed in de printer leggen als je niet recto verso kan printen.

wijplukkendedag zei

Mooi! En A6 is toch het ideale formaat, niet ?

Plutomeisje zei

Ik had een agenda gewonnen op de blog van Anna Denise, dus ik had het zelfmaak idee al helemaal geschrapt, maar bPost is hem blijkbaar kwijtgespeeld. :(

Mijn ideale agenda is niet te groot (moet makkelijk in een handtas passen), maar wel met veel ruimte per dag aangezien ik mijn to-do's daar ook in krabbel. Verder maakt het mij allemaal niet veel uit.

'k ben alvast benieuwd naar het eindresultaat.

Ow en voor het delen van de pdf kan je misschien Dropbox gebruiken? Daar kan je een link naar bestand publiek delen en er staat geen tijdslimiet op. :)