13 oktober 2012

Post!

Twee weken niet thuis geweest en dus lag er heel wat post op mij te wachten toen ik terug thuis kwam. Leuke post! Dat is dan wel plezant thuiskomen zo.
Ik won laatst de give away bij Fête des Gamins en haar pakje zat in de bus. Ik mocht een stofje uit de selectie kiezen en kreeg er ook nog een kleine verrassing bij. Ik ging voor de groene bolletjesstof van Michael Miller. Daar kunnen we zeker iets moois mee maken. 
Verder zat er nog een leuk kaartje in de enveloppe, een bladwijzer en twee magneetjes van stof. 
Nog eens bedankt, Dina! Ik ben er heel blij mee :).

Het volgende kwam technisch gezien niet met de post, maar het lag wel op de stapel. Het kwam van mijn nicht, waar ik in september, samen met mijn papa, de trouw van fotografeerde. Als bedankje kreeg ik een kadobon van de Banier. Kunnen we weer heel wat knutselmateriaal inslaan.

Ook het tijdschrift van Kriskras kwam hier toe. Op zich niets speciaals, maar ze hadden enkele foto's van mijn reis naar IJsland erin gezet. En ze verwezen ook naar mijn blogberichtje erover. Nice!
En als laatste, het belangrijkste! Mijn visitekaartjes voor Ollie & Wallie! Een paar weken geleden bij Moo besteld, toen er een grote korting was. Ik was al even van plan om er kaartjes te bestellen, maar vond de tijd niet echt. Maar zo'n korting kon ik niet laten liggen, dus schoot ik maar snel in actie. 
Moo onderscheidt zich een beetje van andere drukkers omdat je op elk kaartje een ander ontwerp kan zetten en ze hebben leuke producten die je ergens anders niet snel vindt.

Ik maakte gewone visitekaartjes, met 3 verschillende ontwerpen voor de voorkant, en de info kwam op de achterkant. Ook nog mini-cards ontworpen, deze zijn half zo groot als de visitekaartjes en ga ik gebruiken om aan mijn pakjes te hangen. En nu we toch bezig waren, bestelden we ook maar meteen een stickerboekje. 90 stickers in totaal om enveloppen of pakjes te versieren.
 
En dat kwam allemaal in mooie kartonnen doosjes.
Nu maar uitdelen en reclame maken voor Ollie en Wallie!

7 opmerkingen:

Ziza Zipper zei

Oh! die kaartjes zien er super uit!
en een heel herkenbaar logo! :)

de Bakmadam! zei

Hé, mooie blog heb je hier, ik kom graag volgen! En inderdaad fijne post. Ik vind je kaartjes superleuk!

Storm zei

Schoon kaartjes!

Inge zei

heel tof die kaartjes!! zo écht :)

het Meisje van de Zeppelinfabriek zei

Prachtige visitekaartjes, uitdelen maar!

Tante Jannie zei

Dat is nog eens leuk thuiskomen met al die fijne post! Je kaartjes en stickers zien er echt heel mooi uit!

Fête des Gamins zei

Haha was al een beetje ongerust dat het niet zou toekomen ;-) Oef! En o wat zijn jouw kaartjes en stickertjes sjiek!