2 januari 2013

Kussen(s) voor nieuwjaar!

1 januari, zoals elk jaar weer de tijd van de nieuwjaarsbrieven! En als meter van mijn nichtje Janne moet ik dan natuurlijk ook voor een klein kadootje zorgen als beloning. Dit jaar kreeg ik ook voor de eerste keer een zelfgeschreven brief, nu ze in het eerste leerjaar zit.

Ik stak 2 kussens in elkaar voor haar nieuwe slaapkamer die bijna in orde is. En net zoals elk meisje van die leeftijd zit er natuurlijk roze tegen de muren. Daarom 2 bijpassende kussens die ook nog leuk zijn als ze wat ouder wordt. Ik vind ze stiekem ook super, beetje jammer dat ik ze moet afgeven :).
Het werd een klein (40x40cm) en een groot kussen (60x60cm) zodat ze er ook op kan zitten als ze aan het spelen is op de grond. Het kleintje kreeg een roze paspel en een groene achterkant, de grote net andersom.Voor een ander (groot) nichtje van mij, maakte ik ook nog een klein bedankje, voor alle liften die ze mij de laatste maanden gaf en de spontane bezoekjes aan Hip & Handig en ons kerstconcert. Ik gaf haar een Piekeboe van Eloleo, altijd handig om bij te hebben.
3 opmerkingen:

Piepow zei

Wat een toffe stofjes!

kelly zei

leuke kadootjes, kan begrijpen da ge die kussens bijna nie meer wou afgeven ;)

Noni zei

Awww...schattig presentje! :D