7 maart 2013

Bedankt voor de kaartjes!


*smile*
Dit lag er vandaag (en ook al wat de vorige dagen) op mij te wachten :). 22 verjaardagskaartjes!
Mijn oproepje om nog eens verjaardagskaartjes in de brievenbus te krijgen, kan ik dus wel geslaagd noemen, zeer geslaagd zelfs :).

Echt wel super, elk kaartje toverde een glimlach op mijn gezicht, soms werd ik er zelfs een beetje emotioneel van. Iedereen is dus heel hard bedankt om mij met zo'n klein gebaar een leuke dag te bezorgen. Zoveel kaartjes heb ik nog nooit gehad op mijn verjaardag.

Ik kreeg enkele kaartjes van de familie: van mijn 3 allerliefste nichtjes, die heel mooi getekend en geknutseld hebben, en van mijn ouders.

'Enkele' kaartjes van de vriendinnen, waaronder 10!, ja 10! kaartjes van Nele, die gespreid over de laatste twee weken arriveerden. Leuke verrassing was dat! (ook bedankt aan Merel voor de mooie parel die ik erbij kreeg).
En dan ook nog enkele kaartjes van mede-blogsters:
- eentje van Fête des Gamins met een mooie magneet
- eentje van de Bakmadam
- eentje van Storm en Co
- een super mooi zelfgemaakt kaartje van Khadetjes
- en als laatste een grote enveloppe vol leuks van Plutomeisje! Ze wou me extra verwennen omdat ik geen Secret Santa heb gekregen. Er zat een heuse slinger in, een origamistrik, een supermooie uilenbroche, een tof voodoo-speldenkussentje en een heel mooie getekende verjaardagskaart.

Dames, bedankt voor jullie mooie kaartjes! Bloggers zijn gewoon de beste!

En al die kaartjes in mijn rekje, dat ziet er zo uit! Er was zelfs plaats te weinig!

Dus nogmaals iedereen heel hard bedankt! Ik zou jullie allemaal persoonlijk willen bedanken, maar ik had belooft om er 1 iemand uit te kiezen en die gaat een kleine verrassing van mij krijgen. En omdat ze zoveel moeite heeft gedaan ga ik toch voor Plutomeisje! Maar de rest krijgt misschien ook nog wel een klein berichtje van mij :).

4 opmerkingen:

Tante Jannie zei

Wauw jij bent goed verwend. Super om te zien!

Plutomeisje zei

Wow, zo een zalige hoop kaartjes! :D

en yay, 'k heb iets gewonnen! ^-^

juf Eva zei

Zaaaalig!!

de Bakmadam! zei

Leuk dat 't kaartje is aangekomen! Plezant, zoveel gezellige post!