14 juli 2015

Een hondenleven

Meet Vedette en Felies: mijn twee hondenlogees van de afgelopen dagen. Mijn nicht vertrok vorige week richting Nepal en sindsdien heb ik hier extra gezelschap in huis. Doggysitting, woehoe! Ideaal om eens te testen wat dat geeft, een hond in huis halen. 
Er kruipt alleszins veel tijd in :), gelukkig ben ik de hele dag thuis. Heel het huis ligt ook overhoop met speeltjes, matten, en natuurlijk hondenhaar. Overal hondenhaar.

Maar dat moet je er voor over hebben hé, voor die lieve snoetjes die zo blij zijn om je elke morgen te zien. 's Morgens doen we na het eten een wandelingetje, dan wordt er wat gespeeld en erna liggen ze de ganse dag te luieren en te maffen in de zetel (er wordt ook wel eens geblaft op al die honden die aan het raam voorbij gewandeld komen). Tot het weer etenstijd is en er erna weer een goede wandeling gedaan wordt. Ik kom alleszins aan genoeg beweging!

Nog tot donderdag zijn ze hier, tot ik zelf op vakantie vertrek. Ik ga ze misschien nog wel missen.

Een hondenleven, dat is toch zo slecht nog niet.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze zien er wel schattig uit alleszins. Geniet van je vakantie!

Storm zei

Uiteraard ga je ze missen!!

emmel-prutsemieke zei

Ik ben momenteel ook aan het dogsitten, poetsen heeft geen zin want na 10 minuten zie je dat niet meer. Deze hond is de hele dag actief. Alleen snachts slaapt ie