1 februari 2016

Een nieuwe maand, een nieuwe challenge (en kalender)

Januari is alweer voorbij gevlogen. Mijn 30 dagen yoga zitten er ook op, en ik bedacht nu dat het wel leuk zou zijn om mezelf elke maand een andere uitdaging op te leggen.

Het hele jaar door, elke maand een nieuwe challenge, dat kan wel leuk zijn en goed om mezelf gemotiveerd te houden om elke avond toch nog iets te doen voor ik in de zetel neerplof.
Januari ben ik begonnen met de 30 dagen yoga camp van Adriene, en dat is goed gelukt, elke avond een half uurtje bewegen en stretchen en met jezelf en je lichaam bezig zijn. En je voelt gewoon dat je leniger en sterk wordt. Nu de 30 dagen erop zitten, ga ik wel proberen om elke week nog zeker 2 keer yoga te doen en bijkomend 1 keer in de week gaan zwemmen.


In februari ga ik proberen om elke dag iets te tekenen. Ik kreeg met nieuwjaar een boek van mijn metekindje met 712 opdrachten om te tekenen. Dus elke dag een klein tekeningetje maken van willekeurige dingen, dat moet wel lukken! En dan kan ik mijn tekenskills nog eens een beetje oefenen.

Voor de volgende maanden kan ik bijvoorbeeld elke dag een foto nemen, wandelen (10.000 stappen per dag), sit-ups doen, of misschien wel 30 dagen aan een stuk bloggen, Maar dat zien we dan wel weer.

Af en toe zal ik hier wat updates neerpoten en wat schetsen tonen. Als er iemand zin heeft om mee te doen, laat dat zeker weten in de comments! We kunnen elkaar altijd motiveren!

Oh ja, februari betekent ook een nieuwe kalender om zelf af te printen: je kan hem hier vinden!

Geen opmerkingen: