24 juni 2016

Over een beer en een zeemeermin

De tweede en laatste week van mijn vakantie zit er ook weer bijna op. En deze week stond gelukkig niet meer in het teken van klusjes doen, maar gewoon leuke dingen doen. Zo vouwde ik een papieren beer en haalde de kleurpotloodjes en stiften nog eens boven.

Bij de Oui in Hasselt kocht ik een DIY-pakket van Assembli om zelf een papieren trofee in de vorm van een beer te maken (mijn papieren kerstboom komt ook van daar). Er zaten 3 vellen papier in, waar je de mallen zelf moet uitsnijden, vouwen en dan allemaal aan elkaar moet plakken volgens de nummertjes. Een heel werkje, je bent er wel een paar uurtjes mee zoet, maar wel leuk en ontspannend om te doen. Wel niet altijd even makkelijk om geen lijmvlekken te maken.
De berenkop is wel redelijk groot, dus hij krijgt een plekje tegen de krijtbordmuur in mijn bureau, daar steekt hij mooi af tegen het zwart en kan ik er niet tegen lopen.
Ik zette me ook nog eens aan het tekenen en maakte een tekening van een sirene/zeemeermin. Geïnspireerd door de lyrics van de nieuwe Hanson-ep die maandag in de brievenbus zat. 
Ondertussen ben ik sinds deze week ook te volgen op Instagram. Dus als je mijn avonturen in het dagelijkse leven wilt volgen, kan je daar ook eens een kijkje gaan nemen. 
Nu zou ik alleen nog een nieuwe gsm kunnen gebruiken, want de mijne heeft nu maar 1 megapixel en dat is veel te weinig voor fatsoenlijke foto's. Dus voorlopig gebruik ik de ipad.

Volgende week terug werken dus, maar ik hoop toch wat tijd te vinden om mij eens wat vaker achter een leeg blad papier te zetten, want dat tekenen is toch zo ontspannend. Tot de volgende en een fijn weekend!

4 opmerkingen:

MamC zei

Wow, indrukwekkend hoor! Ook zonder die nieuwe Gsm ziet het er geweldig uit.

MamC zei

Wow, indrukwekkend hoor! Ook zonder die nieuwe Gsm ziet het er geweldig uit.

gerhilde maakt zei

Die berenkop is leuk! Al kan dat ook met mijn achternaam te maken hebben (Van Oers) ...

Eline // Plutomeisje zei

Oew, uw meermin is heel leuk geworden! En ook, chapeau met al uw geduld voor dat berenhoofd in elkaar te steken. Ik denk dat ik halverwege mijn lijmstick tegen de muur zou gooien. :P