20 februari 2012

De buit

Gisteren was het weer Stoffenspektakel in Leuven. Woehoe! 
Het was nog niet zo lang geleden, het vorige spektakel, maar stofjes kan je nooit genoeg hebben, toch? En dus gingen we op jacht. Ik ging pas in de namiddag, in de hoop dat het dan al wat rustiger was, maar helaas, aan vele kraampjes stonden de rijen nog altijd dubbeldik. Maar ik had geen haast, dus werd het geduldig wachten tot we bij de stofjes konden. En wat was de buit?
Een blauwgroen fleecestofje, een bolletjesstof en gele biais, om een dekentje à la Emma & Mona te proberen. Een groen en roos stofje, als voorraad voor de geboorteknuffels. Wit lint om binnenkort labels mee te maken. Dan nog twee stofjes met een kleine print en last but not least twee designstofjes van bij Bambiblauw, die zijn gewoon veel te leuk! Wel maar een half metertje van elk gekocht, want we moeten toch nog een beetje op ons budget letten :).

Nog dit weekend was er het jaarlijkse Flatnutsfeestje. Het bestuur is er pas vervangen door een nieuwe ploeg (waar ik in zit) en om het oude bestuur te bedanken staken we een survival-koorkit in elkaar: een zak gevuld met allerlei goodies zoals een opbouwbare drinkbus, een pen, keelpastilles, zakdoekjes,...En de zak werd gepersonaliseerd met een stukje partituur van een liedje dat we zingen. Een gans middagje in de weer met textielstiften, nog een kaartje eraan met een 'bedankt'-stempel en de kado was klaar!

4 opmerkingen:

Kathleen zei

Oeh! Ook een zeer leuke buit! Geweldig om op verschillende blog zo'n "buit-foto's" te zien opduiken. :D

Nienke zei

Oh, prachtige stofjes!
Ik ben zo jaloers op de gitaar-stof!

De zakjes met de partituren zijn GEWELDIG!
Ik speel zelf ook muziek, zou er met plezier mee rondlopen!

Karen. zei

Leuke blog :) ik volg je!

Tante Kaatje zei

Zo super! Ik was er ook... en heb ook niet aan Bambiblauw kunnen weerstaan!
Om 10.00 uur viel het nog mee qua volk, eens 11.00 uur was de fun voorbij, maar hadden wij ook een fijne buit.
Benieuwd wat jij gaat maken!