1 januari 2016

De plannen voor 2016

Het nieuwe jaar is weer aangebroken: Happy New Year! Tijd om eens vooruit te kijken en wat goede voornemens te maken. Op blogvlak maar ook op persoonlijk vlak.

Meer bloggen
Nog meer en regelmatiger bloggen als vorig jaar. Ik ga dit proberen te doen aan de hand van thema's die wekelijks of maandelijks zullen terugkeren. 

Meer ontwerpen
Nog wat creatiever bezig zijn en wat nieuwe dingen uitproberen. Wat nieuwe kaartjes voor op etsy maken, interieurdecoratie proberen te maken (zoals betonnen theelichtjes, posters,...) en nog vanalles dat uit mijn grijze massa zal ontspruiten.

Elke maand een kalender maken 
Een leuke maandkalender om ergens in huis op te hangen. En jullie krijgen hem ook! De kalender zal wel op Huisje van papier gedeeld worden, dus wil je graag elke maand een stukje kalender om af te printen, moet je daar zeker meevolgen. De eerste kalender voor januari is er alleszins al terug te vinden!
Meer bewegen en gezonder eten 
Opnieuw een poging doen om wat meer te sporten, met yoga en zwemmen. En hopen om zo tegen volgend jaar toch minstens 3 kg af te vallen.

Ik ga sowieso meedoen met de nieuwe 30 days of yoga van Adriene. Dat ging de vorige keer heel goed. De challenge start vandaag en ik heb me al ingeschreven, de dagelijke mailtjes zullen er hopelijk voor zorgen dat ik elke dag gemotiveerd mee zal doen. Wie doet er nog mee?

En als er iemand in Hasselt graag mee wil gaan zwemmen, laat maar weten, met een sportbuddy gaat dat allemaal veel beter!
De tuin aanleggen + moestuintje maken
Dit jaar gaat het er eindelijk van komen, over een paar maanden zal er aan de tuin begonnen worden en kan ik hopelijk buiten zitten eens het warm genoeg is. En dan kan ik de plannen van vorig jaar eindelijk uitvoeren: een bbq-tje doen en een eigen (mini) moestuintje maken.

Meer regelmaat
Regelmaat in mijn weekritme, that is, en hopen om zo wat meer tijd en energie te krijgen en wat minder nutteloos rond te hangen of juist tijd te hebben om even te relaxen zonder schuldgevoelens. Ik probeer dit te doen door weekmenu's op te maken, op vaste dagen te sporten en te poetsen en hopelijk ook terug met een hobby te kunnen beginnen.

Dat is zo'n beetje waar ik op dit moment aan denk, meer concretere doelstellingen zullen sowieso in maart opnieuw in een 31 in 31 lijstje gegoten worden.

Maken jullie goede voornemens voor het nieuwe jaar? En slagen jullie daar dan ook in om je er aan te houden :). Dat zal bij mij zeker de uitdaging zijn!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Behalve meer bewegen en gezonder eten, ga ik geen goede voornemens maken dit jaar. Succes met de jouwe!

Kathleen zei

Ik wens je alvast een geweldig 2016 toe en ik kijk keihard uit naar de ontwerpen die je gaat maken! Zelf maak ik nu al vele vele vele jaren aan het begin van het jaar een lijst met concrete, meetbare doelstellingen. Het is een vorm van goede voornemens, maar toch een tikkeltje anders. Of dat maak ik mezelf alleszins wijs. ;)

Storm zei

Ik maak eigenlijk geen voornemens met het nieuwe jaar, maar als ze op mijn pad komen. Zo van, OMG, ik beweeg te weinig of oeps, te ongezond gegeten deze week...Een weekmenu doe ik nu sinds september ook, en dat vind ik toch een van mijn betere voornemens geweest! Veel succes in alles wat je doet!

Eline zei

Leuke plannen! Ik denk dat ik 30 Days of Yoga with Adriene ook ga doen, ik was net begonnen met die van vorig jaar en nu is er blijkbaar een nieuwe, dus dat komt goed uit. :)
Mijn andere plannen voor 2016 zijn natuurlijk werk vinden, een betere grafisch vormgever/illustrator worden en gewoon heel veel toffe dingen doen!