26 april 2012

Geboortekaartje voor twee!

Wat kunnen 9 maanden toch lang duren, als je op iets leuks moet wachten. Zelfs als je niet degene bent die zwanger is, maar wel de maker van het geboortekaartje!
Nummertje 6 van mijn life list mag eindelijk geschrapt worden. Het verhaal ging als volgt:

Een vriendin van in het hoger was zwanger. Van een tweeling zelfs! Ze las mijn blog al eventjes mee en vond 'Ollie en Wallie' wel heel leuk en ook wel toepasselijk voor een tweeling. Ze vroeg me dus of ik een geboortekaartje voor haar wou ontwerpen. Tuurlijk wou ik dat, nummertje 6 he!
Ik maakte enkele voorontwerpjes met de 'Ollie en Wallie' figuurtjes. Er werd wat heen en weer gemaild en een van de ontwerpjes werd uitgekozen. Dit werkte ik wat verder uit en we spraken in levende lijve af om het afgeprinte kaartje te bespreken. 
In de tussentijd maakte ik ook deze en die vielen meteen in de smaak. Er werden er 'enkele' gemaakt als extraatje voor bij de doopsuiker. Voor de doopsuiker zelf werd er een labeltje gemaakt, om op verfblikjes te kunnen plakken (zeer toepasselijk als de papa schilder is).
Er werden nog wat laatste aanpassingen gemaakt en dan volgde er een proefdruk. Daarna was het afwachten (en vooral plat liggen voor de mama om ervoor te zorgen dat die kleintjes er niet te vroeg uitkwamen) en dan duurt dat lang ja, dat wachten.
Maar ze hielden het zeer goed vol, die twee. Pas twee dagen voor de uitgerekende datum kwamen ze ter wereld! Hoera! En ze doen het goed, Vinz en Luiz.

En het resultaat van het kaartje en de doopsuiker, dat ziet u hier:


Nog eens proficiat aan de mama en de papa en een dankjewel dat ik voor jullie mijn eerste kaartje mocht ontwerpen!
Hopelijk volgen er nog. Dus toekomstige mama's en papa's, jullie weten waar je moet zijn :)!

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Ge zult nog ff moeten wachten, eerst een huis bouwen ;)

Tine zei

Ge zult nog ff moeten wachten, eerst een huis bouwen ;)

Anoniem zei

ooh heel mooi gedaan! Echt waar, kvind het heel tof.

julie

Mad Moiselle zei

Jammer! Onze zoon kwam op 18 januari al ter wereld ... een kaartje met Ollie en Wallie zou me ook hebben aangestaan! (Ik zei al dat er veel potentieel in zat in die figuurtjes!)
Proficiat met het prachtige werk!!

Josie Something zei

Superleuk gedaan, zeker voor een tweeling.

Marina zei

Heel geslaagd, er gaan er nog volgen want dit spreekt echt aan en is tijdloos!!!
En na de gebootekaartjes komrn de huwelijkskaartje :0)

Owl.mygod! zei

oh normaal ben ik niet zo aan de gewone potjes voor doopsuiker maar dit is echt gewoon mooi in zen eenvoud. Kzou het zo nemen! Maar hier ook eerst het huis verbouwen :)

MiM zei

Wat prachtig gedaan! Heel erg mooi! Voor Luiz en Vinz: welkom in deze wereld en veel geluk en voorspoed gewenst! liefs MiM

Jozefien zei

Supermooi, het plaatje is echt af hé! Dat ruikt naar meer :-)

Nienke zei

WAUW!
PRACHTIG !

Fête des Gamins zei

Waw!!! Zo mooi, alles is helemaal af!

Lies: zei

Super stijlvol - knap ontworpen!